tel:+34 924 960 321 comercial@pnprecast.com

Mese Basculante Pentru Beton

 

PN PRECAST

Mese Basculante Pentru Producerea Plăcilor de Beton

Mesele basculante permit producerea plăcilor de beton armat pentru placarea și pereții portanti în clădiri rezidențiale, comerciale și industriale.

Panourile prefabricate din beton pot veni în diferite grosimi și dimensiuni necesare.

Elemente Ale Meselor Noastre Basculante Pentru Elemente Prefabricate Din Beton

Principalele componente ale meselor basculante pentru producția de plăci prefabricate din beton sunt:

  • Structură și cofraj din beton: proiectul este adaptat nevoilor și se efectuează verificări structurale detaliate. Cel mai bun rezultat este asigurat de trasabilitatea si controlul calitatii profilelor de constructie si de controlul uniformitatii tablelor la suprafata.
  • Bare transversale și distanțiere: Mesele cu plăci de beton sunt echipate cu una sau două benzi laterale și distanțiere. Acționare hidraulică, mecanică sau magnetică de prindere. Înălțimea lateralelor și a pereților despărțitori poate fi modulară. Forma se adaptează conexiunii selectate de client.
  • Sistem de înclinare: Mesele rotative pentru plăci de beton au un sistem de înclinare independentă a fiecărei jumătăți (o parte 81º, cealaltă parte 180º). Sistemul de basculare este complet, format din pistoanele de basculare a panoului, circuitul hidraulic si actionarea centrala.
  • Sistem de vibratii: Mesele sunt echipate cu un sistem de vibrare format din vibratoare si un circuit de putere, cu actionare individuala sau comuna. Vibratoarele pot fi pneumatice sau electrice.
  • Sistem de incalzire: Mesele basculante pot include optional un sistem de incalzire pentru a accelera intarirea betonului. Sistemul constă dintr-un circuit de țevi și izolație. Izolația poate fi o pânză termică sau un panou sandwich.

Click pe Imagine Pentru a Mari Dimensiunea

Masa panou cu sistem automat

Rezultatul mașinii pentru producerea plăcilor duble din beton.

Masa Panou de Incalzire de Mare Putere

Construcție cu plăci duble prefabricate din beton.

4,50 Masmasă panou lățime măsură specială

Productie si asamblare placi de beton cu doua straturi.

Abrir chat
Bienvenido a PN PRECAST, ¿en qué podemos ayudarle?